Samopal USA 1942

Hmotnost: 3145 g
Rozměry : 59 cm
Materiál : kov
Samopal USA 1942
Cena s DPH
3500,-

Deatil Samopal USA 1942

dostupný cca1-2 týdny

Obj. kód : 1313

Na této stránce najdete :

Samopal USA 1942.

Reprodukce samopalové zbraně z kovu se simulovaným mechanismem pro nakládání a spalování, mobilní bezpečný kryt, odnímatelný zásobník a zatahovací materiál s dvojitou polohou.

M3 byla automatická samopalová puška, kterou v roce 1941 navrhl George Hyde, zkušený zbrojár v německé armádě během první světové války a který v roce 1927 emigroval do USA. Zbraň byla pověřena americkou armádou kvůli účinnosti evropských samopalů, jako je německý poslanec nebo britský Sten, a také kvůli výrobním a nákladovým problémům modelu Thompson M1928A1.

Cíl kulometu M3 byl prostě jednoduchý: aktivoval se zatažením hmoty s otevřeným šroubem a prasklinami, které byly napájeny přímým zásobníkem s dvojitou řadou munice s kapacitou 30 nábojů 45 ACP (11,4 mm). byla to úplně kovová zbraň, která měla teleskopický zásobník a vyhazovací okno pro odstranění vypálených nábojů, což zase působilo jako bezpečné proti možným pádům nebo úderům, které náhodou vystřelily zbraň.

Navzdory problémům při výrobě získal M3 sympatií vojáků a stal se populární jako "mazací pistole". Toto označení pochází z jeho podobnosti s tlakovými maznicemi používanými mechaniky při údržbě těžkých válečných strojů. Do konce války bylo vyrobeno asi 600 000 jednotek M3. To bylo také používáno ve válkách Koreje a Vietnamu a to bylo aktivní až do střední-devadesátá léta.

Mazací pistole vstoupila do boje v roce 1942 s americkou armádou během druhé světové války, celosvětový vojenský konflikt, který se konal v letech 1939 až 1945, kdy se účastnila většina národů světa, seskupené do dvou protichůdných vojenských aliancí: Spojenci druhé světové války (USA, SSSR, Spojené království a Čína) a Axis Powers (Německo, Japonsko a Itálie). Byla to největší válka v dějinách, kdy se mobilizovalo více než sto miliónů vojáků a ve kterých velcí soutěžící využili veškerou svou ekonomickou, vojenskou a vědeckou kapacitu pro službu války a vymazali rozdíly mezi civilními a vojenskými zdroji. Byl to nejhorší konflikt v dějinách a vyústil v 50 až 70 milionů obětí.

Obj. kód : 1313

Samopal-USA-1942
klikněte pro zvětšení

Chcete se se nás zeptat na nějaké detaily, další informace? Našli jste jinde v ČR lepší cenu? Využijte náš komunikační formulář - Zeptat se na zboží Samopal USA 1942 (1313)

Upozornění při změně či odeslání odkazu na mail

E-mailová adresa : Vyberte si požadovanou službu :
Uložit zadaný email, jakmile bude zboží Samopal USA 1942 změněno zaslat informační zprávu. (funkce hlídací pes)
Na zadaný email odešleme odkaz na tuto stránku se zbožím Samopal USA 1942. (funkce upozorni kamaráda)

Hodnocení pro : Samopal USA 1942

Prozatím nehodnoceno

Vaše hodnocení (jako ve škole) :

Názory na zboží Samopal USA 1942

   přidat názor

K tomuto zboží zatím nejsou žádné komentáře
Home | Náš sortiment | Kontaktní formulář | Site map | Ceník | Info a kontakty | Propagace
Kontakty
MailNews
Zadejte svoji e-mail adresu, chcete-li dostávat zprávy z našeho serveru


Přidat.eu záložku
Diskuse
Doporučujeme
Paintball pro Kadaň, Žatec, Chomutov, Most a okolí

Airsoftové zbraně, paintball zbraně, kuličky a střelivo, army vybavení a výstroj

On-line prodej chovatelských potřeb pro psy a kočky. Kvalitní krmiva, pamlsky, hračky, pelíšky, oblečky a spousta dalších nezbytností.

Košík
Přihlášení zákazníka
Login :
Heslo :

Možnosti platby
gopay

dobirka
Podobné zboží
Colt Goverment 1911

Samopal ráže 9 mm,Německo 1940 2. světová válka


optimalizace PageRank.cz | Jyxo | Google